zz
در حال حاضر در ایران مراکز پرورش قارچ خوراکی دکمه ای زیادی در حال فعالیت هستند که میانگین راندمان تولید قارچ در آنها حدودا 18 درصد می باشد که این در مقایسه با کشور های اروپایی بسیار پایین است.
 
          

 

برای افزایش راندمان تولید قارچ خوراکی در ایران چندین راه به نظر میرسد که در زیر به بعضی از این موارد اشاره میشود:

1. استفاده از مکمل های مبتنی بر پروتئین. این روش به دلیل پیچیدگی های خاص خود که نیاز به علم پایه در مورد علم میکروبیولوژی، بیوشیمی و تخصص در پرورش قارچ دارد در اختیار افراد معدودی قرار دارد

2. کنترل بیماری های قارچ خوراکی. این بیمارگرها خسارت بسیار زیادی را به مراکز پرورش قارچ وارد می کند تا جایی که پرورش دهندگان ترجیح می دهند از برداشت فلش سوم چشم پوشی کنند

با کنترل اصولی این بیماری ها می توان میزان سود را افزایش داد

3. تغییر سیستم کمپوست سازی. در ایران از دو سیستم ویندروز یا بونکر برای فاز اول کمپوست سازی استفاده می شود. و روش های جدید فرآوری فاز اول به دلیل عدم وجود علم مربوط به آن، در ایران وجود ندارد.

4. بهینه نمودن خاک پوششی جهت افزایش جمعیت میکرواورگانیسم های مفید خاک با استفاده از مکمل هایی که توسط محققان ایرانی (نویسندگان این سایت) یافت شده است.

 

09128431824

 



:: موضوعات مرتبط: مشاوره، مقالات آموزشی قارچ
:: برچسب‌ها: راندمان تولید قارچ
ن : مهندس مصطفی مهرپرور (دکتری قارچ شناسی)
ت : چهارشنبه بیست و یکم تیر ۱۳۹۱
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید