برای مشاهده فهرست غذاهای جدید کلیک کنید
توجه1:پيش از مصرف حتماً قارچ را با آب سرد بشوئيد.
توجه2:منظور از چرخ کردن قارچ (يا خرد کردن آن) اينست که قارچ را با دستگاه (يک ، دو ،سه) چرخ کنيد و از چرخ گوشت استفاده نکنيدزيرا قارچ را آب مي کند.
توجه3:بهتر است براي طبخ بهترقارچ آن را ابتدا به قطعات کوچک 2 الي 3 سانتي متري خرد کنيد و سپس به مدت 30 الي 45 دقيقه آنرا داخل آب خنک که در آن مقداري آبليمو يا سرکه ريخته شده بخوابانيد.
مصرف کننده گرامي: قارچ صدفي با توجه به ميزان ويتامينها و فوايد آن ارزش يادگيري طبخ صحيح و استفاده مداوم از آن را خواهد داشت.
دلمه قارچ :
مواد لازم :
پياز بزرگ 1 عدد
خامه 100 گرم
قارچ درشت 500 گرم
كره 50 گرم
سير له شده يا پودر سير به اندازه 3 حبه
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه :
قارچ ها را بشوييد. سپس دُم آنها را جدا كرده و خرد كنيد (دُم ها را خرد کنيد، نه قارچ ها را). پياز را رنده كنيد و در كره تفت دهيد تا طلايي شود. در انتها سير له شده را اضافه كرده ، خوب زير و رو كنيد و با دم قارچ ها مخلوط كرده و به مقدار کافي نمك و فلفل به آن اضافه کنيد. وقتي آب قارچ جذب مواد شد، خامه را اضافه كنيد و از اين مايه داخل قارچ ها را پر كنيد و در ظرف پيركس داخل فر 350 درجه ، مدت نيم ساعت بپزيد. بهتر است روي ظرف را با فويل آلومينيوم بپوشانيد.
بعد از پخت دلمه هاي قارچ ، در صورت دلخواه مي توانيد کمي هويج رنده شده روي آنها بريزيد.
*****************************************************************************************
رولت گوشت چرخ كرده با قارچ:
مواد لازم:
گوشت دوبار چرخ شده نيم كيلو
تخم مرغ 3 عدد
آرد نخودچي 3 قاشق غذا خوري
روغن 3 قاشق غذا خوري
قيسي خشك 100 گرم
قارچ 200 گرم
پياز رنده شده 2 قاشق غذا خوري
هويج آبپز يك اندازه 3 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذا خوري
زرشك 2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهيه:
قارچ را شسته و آن را حلقه حلقه مي كنيم. سپس با يك قاشق غذاخوري روغن آن را تفت مي دهيم، تا آب آن كشيده شود. گوشت را با پياز، آرد نخودچي، تخم مرغ، نمك و فلفل مخلوط كرده، خوب ورز مي دهيم تا حالت چسبندگي پيدا كند. بعد يك ورق كاغذ روغني را روي ميز پهن كرده و گوشت را به قطر 2 سانتي متر روي كاغذ پهن مي كنيم و سپس قارچ را طوري روي گوشت قرار مي دهيم كه يك بند انگشت از كناره گوشت فاصله داشته باشد . قيسي را شسته و آن را به صورت خلال خرد مي كنيم. بعد با زرشك شسته شده و كمي تفت داده شده روي قارچ مي ريزيم. هويج ها را در وسط آن قرار مي دهيم و گوشت را به وسيله كاغذ به صورت رولت لوله مي كنيم. بعد در روغن داغ شده دور تا دور آن را سرخ مي كنيم و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و با 2 فنجان آب مي گذاريم رولت پخته و سس آن تقريباً غليظ شود. بعد رولت را با سس آغشته كرده و آن را در ديس قرار مي دهيم با سبزيجات تزئين مي كنيم.
نكات تغذيه اي:
بر اساس محاسبات كالري، انرژي است.
رولت گوشت غذايي مقوي و سرشار از ويتامين ها، املاح و پروتئين مي باشد.همچنين براي ميهماني ها غذاي مناسبي است.
ولي كساني كه دچار چربي و فشار خون بالا هستند، بايد در مصرف آن احتياط كنند
****************************************************************************************
دلمه قارچ با پنير پيتزا :
مواد لازم براي 6- 4 نفر:
قارچ 200گرم
کرهي پاستوريزه 1قاشق غذاخوري
سير خردشده 3حبه
آب ليمو 1قاشق غذاخوري
پنيرگوداي رنده شده 50 گرم
گردوي خردشده 30 گرم
پنير پيتزا رنده شده 3 قاشق غذاخوري(50 گرم)
قارچ 6عدد بزرگ
نمک و فلفل سياه بهمقدار لازم
روش تهيه :
براي آماده کردن مواد داخل دلمه،200 گرم قارچ را بهخوبي بشوييد و آنها را خشک کنيد. سپس در خردکن بريزيد تا خرد شود.
سير را با کره تفت دهيد تا نرم شود. پس از آن قارچهاي خرد شده را همراه با آبليمو به سير اضافه کنيد و به مدت 7- 5 دقيقه تفت دهيد تا آب آنها کشيده شود. آنگاه نمک و فلفل را بيفزاييد و از روي حرارت برداريد.
پنير گودا و گردو را به مواد قبلي اضافه کنيد و با هم مخلوط نماييد. سپس کلاهک 6 عدد قارچ بزرگ را جدا کنيد و مقداري از داخل قارچ ها را خالي کنيد و با محتويات آماده شده داخل قارچها را پر کنيد. روي هر کدام از قارچ هاي پُر شده، مقداري پنير پيتزا بپاشيد و در طبقهي وسط فري که از قبل با حرارت 200 درجهي سانتيگراد گرم شده، بهمدت 15- 12 دقيقه قرار دهيد تا پنير پيتزا آب شده و طلايي شود. اين غذا را بهصورت گرم با جعفري تازه سرو کنيد.
*****************************************************************************************
استيک قارچ :
مواد لازم :
كره 3 قاشق سوپخوري
قارچ 250 گرم
گوشت مغز ران گوساله 200 گرم
فلفل قرمز 0.25 قاشق مربا خوري
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
روغن 2 قاشق سوپخوري
آب مرغ 2 فنجان
خردل 0.5 قاشق مربا خوري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
قارچ را پس از شستن خرد كرده , در كره تفت مي دهيم , آب مرغ را به آرد ذرت اضافه كرده , با كمب نمك و فلفل روي حرارت قرار داده , به هم مي زنيم تا سس كمي غليظ شود , در آخر قارچ را اضافه كرده , روغن مايع را در ماهيتابه چدني ريخته , روي حرارت قرار مي دهيم . گوشت را كمي با بيفتك كوب كوبيده , سپس خردل و فلفل را مخلوط كرده , با برس روي گوشت را مي ماليم و گوشت را به اين ترتيب مزه دار كرده , در ماهيتابه قرار مي دهيم تا سرخ شود , سپس در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روي آن مي ريزيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
***************************************************************************************
پيتزا با حريره گوشت گوساله و قارچ :
مواد لازم :
كره 150 گرم
قارچ 400 گرم
گوشت بدون استخوان 1000 گرم
روغن زيتون 6 قاشق سوپخوري
جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
بادمجان 2 عدد
گوجه فرنگي 800 گرم
آويشن 1 قاشق مربا خوري
خمير پيتزا 1 عدد
پنير موتزارلا 200 گرم
پنير پارميسان 150 گرم
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
ابتدا خمير پيتزا را بروش فوق درست مي کنيم :
آرد و بکينگ پودر و نمک را با هم الک ميکنيم
روغن و شير را در يک فنجان اندازه گيري ميريزيم ، ابتدا روغن را ريخته و سپس شير را رويش ميريزيم ولي بهم نميزنيم
شير و روغن را يکمرتبه در مواد خشک ميريزيم و چند مرتبه با قاشق به هم ميزنيم تا حالت چسبندگي پيدا کند سپس خمير را از کاسه بيرون مي آوريم و روي کاغذ رو غني قرار ميدهيم و به مدت 10 دقيقه خمير را ورز ميدهيم
قالبي که مخصوص پاي ميباشد و چرب نشده است حاضر ميکنيم
ابتدا خمير را روي کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار ميدهيم که خوب جاگير شود و هم بشکل قشنگي درآيد با نوک چنگال وسط خمير را چند سوراخ ميکنيم
خمير آماده است.
حال پيتزا را بروش فوق تهيه مي كنيم :
حريره گوشت را به اين ترتيب آماده مي كنيم , گوشت گوساله را با مقداري مناسب آب و نمك خوب مي پزيم تا كاملا نرم شود. سپس آن را در دستگله خرد كن ( چرخ گوشت و يا با گوشت كوب ) خوب نرم مي كنيم تا به صورت حريره در بيايد . حريره به دست آمده را در فويل به صورت لوله مي پيچيم و در فريزر به مدت دو ساعت قرار مي دهيم ,سپس فويل را بازكرده و حريره را به صورت ورقه برش مي دهيم .
روغن زيتون را حرارت مي دهيم و حريره را در آن سرخ مي كنيم
بادنجان ها را پس از شستن به صورت ورقه برش داده , كمي روي آن نمك پاشيده , يك ساعت بماند , مجددا آن را شسته و كاملا خشك كرده , كره را حرارت مي دهيم , بعد بادنجان هاي حلقه شده را در كره سرخ مي كنيم .
قارچ ها را پس از پاك كردن و شستن خشك مي كنيم . به صورت ورقه برش داده و در كره تفت مي دهيم .
پوست گوجه فرنگي را گرفته , از وسط نصف مي كنيم . دانه هاي آن را بيرون آورده , به شكل مكعب ريز خرد مي كنيم و با كمي نمك و فلفل در مقداري كره به مدت پنج دقيقه تفت مي دهيم .
كف ظرف گود لبه دار را كه قطر آن 25 سانتي متر باشد با روغن زيتون چرب نموده مقداري از خمير را داخل ظرف پهن مي كنيم , روي آن كمي روغن زيتون با برس مي ماليم , سپس بقيه خمير را پهن نموده به شكل مثلث برش داده و كنار خمير كه در قالب است . مي چسبانيم . گوجه فرنگي , بادنجان , قارچ و حريره گوشت , را روي خمير مي چينيم و روي آن را آويشن مي پاشيم .
پنيرها را كه بهتر است خشك باشئد , به صورت حبه هاي ريز مي بريم و روي كل پيتزا مي ريزيم
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم مي كنيم , ابتدا 10 الي 15 دقيقه كف فر و سپس ظرف را بمدت 35 الي 40 دقيقه به طبقه وسط انتقال مي دهيم , پيتزا اماده است .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
*****************************************************************************************
پيتزاي قارچ و ژامبون :
مواد لازم :
كره 1 قاشق سوپخوري
قارچ 300 گرم
كالباس 100 گرم
خمير پيتزا 1 عدد
سس مخصوص پيتزا قدري
پنير موتزارلا 250 گرم
پنير گودا 150 گرم
آويشن 1 قاشق مربا خوري
روغن زيتون 6 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
ابتدا خمير پيتزا را بروش فوق درست مي کنيم :
آرد و بکينگ پودر و نمک را با هم الک ميکنيم
روغن و شير را در يک فنجان اندازه گيري ميريزيم ، ابتدا روغن را ريخته و سپس شير را رويش ميريزيم ولي بهم نميزنيم
شير و روغن را يکمرتبه در مواد خشک ميريزيم و چند مرتبه با قاشق به هم ميزنيم تا حالت چسبندگي پيدا کند سپس خمير را از کاسه بيرون مي آوريم و روي کاغذ رو غني قرار ميدهيم و به مدت 10 دقيقه خمير را ورز ميدهيم
قالبي که مخصوص پاي ميباشد و چرب نشده است حاضر ميکنيم
ابتدا خمير را روي کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار ميدهيم که خوب جاگير شود و هم بشکل قشنگي درآيد با نوک چنگال وسط خمير را چند سوراخ ميکنيم
خمير آماده است.
حال پيتزا را بروش فوق تهيه مي كنيم :
خمير را روي تخته آرد ريخته و ان را باز مي كنيم و به شكل قارچ برش داده , سپس سيني فر را چرب نموده و خمير هاي برش داده شده را روي آن قرار مي دهيم . روي خمير مقداري سس با قلم مو ماليده , پنير گودا را رنده نموده نيمي از پنير رنده شده را روي خمير مي ريزيم .
قارچها را شسته و نازك برش ميدهيم . ژامبون را به صورت مكعب هاي ريز خرد نموده , نيمي از قارچ خرد شده را با ژامبون مخلوط كرده , روي خمير مي ريزيم . بقيه قارچ ها را مطابق شكل چيده , نيمي ديگر از پنير هاي رنده شده را روي آم مي پاشيم و در آخر روغن زيتون را به پيتزا اضافه مي كنيم
براي پختن پيتزا فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم مي كنيم و به مدت 25 دقيقه در كف فر , سپس به مدت 10 دقيقه پيتزا را روي پنجره وسط فر قرار مي دهيم و فر را روي شعله بالا قرار مي دهيم , پس از اين پيتزا آماده است .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست.
*****************************************************************************************
املت قارچ به صورت مسطح :
مواد لازم :
كره 3 قاشق سوپخوري
قارچ 14 عدد
پياز 1 عدد
ترخون 1 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي 250 گرم
تخم مرغ 6 عدد
پنير گودا 150 گرم
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
كره را در ماهيتابه اي نچسب روي حرارت ملايم قرار داده تا گرم شود , پياز و قارچ را خرد نموده به همراه ترخان و نمك و فلفل به كره اضافه كرده پنج دقيقه مي پزيم . گوجه فرنگي را ريز خرد كرده به مواد بالا اضافه نموده به مدت پنج الي شش دقيقه ديگر مي پزيم . تخم مرغ را داخل ظرف ريخته و با چنگال به هم مي زنيم . سپس روي مواد بالا ريخته به مدت 30 ثانيه بدون اينكه هم بزنيم , مي پزيم .
بعد خيلي آرام وسط املت را به هم زده , به طوري كه مخلوط شود و تخم مرغ ها زودتر خودشان را بگيرند و براي 30 ثانيه ديگر بدون اينكه به هم بزنيم مي پزيم .
پنير را روي املت رنده كرده حرارت بالاي فر را روي 350 درجه فارنهايت روشن نموده و املت را به مدت چهار تا پنج دقيقه در فر قرار مي دهيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه
*****************************************************************************************
ماکاروني با قارچ :
مواد لازم :
ماکاروني يک بسته
گوجه فرنگي 125 گرم
قارچ 250 گرم
پياز يک عدد
رب گوجه فرنگي 2قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي خرد شده يک پيمانه
نمک و فلفل به ميزان کافي ،،،،
قارچ را تميز کرده و خرد کنيد و در روغن سرخ کنيد . پياز و فلفل دلمه اي را هم سرخ کنيد . رب گوجه به آن اضافه کرده به هم بزنيد گوجه فرنگي را پوست کنده و ريز خرد کنيد به مواد اضافه کنيد نمک وفلفل را هم اضافه کرده و با حرارت کم بپزيد .
در ظرف بزرگي آب ريخته دو قاشق نمک و يک قاشق روغن به آن اضافه کنيدو وقتي به جوش آمد ماکاروني را در آن ريخته به مدت 8 تا 10 دقيقه بجوشانيد . سپس آبکش کرده و موادي را که قبلا آماده کرده ايد به آن اضافه کنيد و مخلوط نماييد و به مدت 30 دقيقه روي حرارت ملايم دم کنيد . و سپس نوش جان بفرمائيد .
****************************************************************************************
کتلت قارچ :
مواد لازم :
قارچ 500 گرم
تخم مرغ 4عدد
آرد نان سفيد مقداري
نمک و فلفل وروغن به مقدار کافي
طرز تهيه :
قارچهارا چرخ کنيد ويا ريز ريز خرد کرده و تخم مرغها را به آن اضافه نموده مقداري آرد الک شده روي آن بپاشيد و خوب به هم بزنيد . سپس روغن را در ظرفي روي حرارت گرم نموده و مواد را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بريزيد . درب ظرف را گذاشته و پس از مدتي که ته آن سرخ شد بر گردانيد تا طرف ديگز آن سرخ شود . سپس نوش جان کنيد .
***********************************************************************************
قارچ سوخاري :
مواد لازم :
قارچ به ميزان دلخواه
آب ليمو به قدر کافي
آرد سوخاري
زرده تخم مرغ
طرز تهيه :
تخم مرغ زده شده را با آبليمو مخلوط نمائيد و خوب به هم بزنيد . سپس قارچهارا در اين مواد فرو برده و بيرون بياوريد . قارچ آغشته را در درون آرد سوخاري غلط بدهيد . و سپس در يک ماهيتابه ودر روغن قرمز کرده وقتي طلائي شد ميل کنيد . ميتوان بجاي اين روش قارچ هاي آغشته را در سيخ کشيده بر روي آتش بچرخانيد تا طلائي شود .
**************************************************************************************
اردور با قارچ :
مواد لازم:
قارچ نيم کيلو
پياز رنده شده 3عدد
تخم مرغ 4عدد
روغن ونمک وفلفل به مقدار لازم
کمي زعفران و مقداري جعفري
طرز تهيه :
قارچهارا تميز کرده ساطوري نمائيد و سه عدد پياز رنده شده را در روغن کمي تفت بدهيد وسپس قارچهارا اضافه کرده ونيم سرخ کنيد . مقداري آب و يا اگر موجود باشد مقداري آب گوشت به همراه نمک وفلفل به آن اضافه کنيد و بگذاريد بپزد . تخم مرغ ها را با مقداري زعفران بزنيد و ظرف را از روي حرارت برداشته تخم مرغ هارا به آن اضافه کنيدو دوباره روي حرارت کم قرار دهيد قدري که بسته شد مقداري جعفري خرد شده روي آن بپاشيد و با چند دانه زيتون ميل نمائيد .
*************************************************************************************
پاي قارچ :
پاي غذائي است سرخ شدني و خشک .
قارچ 250 گرم
برنج 2پيمانه
پياز يک عدد
تخم مدغ آب پز 3 عدد
خمير نان 120 گرم
تخم مرغ زده شده 1عدد
نمک و فلفل و ادويه به مقدار کافي
طرز تهيه :
برنج را آب کش کنيد . قارچ خرد شده و پياز را با هم سرخ کنيد .نمک و ادويه وفلفل را اضافه کنيد . در ظرف ديگري يک لايه برنج و يک لايه از مواد قارچ ويک لا يه تخم مرغ بچينيد و دوباره يک لايه برنج و........ تابالاي ظرف ادامه دهيد سپس روي ظرف رابا خمير نان بپوشانيد و تخم مرغ زده شده را روي آن بماليد و در فر به مدت 15 دقيقه در درجه بالا قرار دهيد تا طلائي شود . و سپس ميل کنيد .
****************************************************************************************
سوفله قارچ :
مواد لازم :
کره 60 گرم
آرد 40 گرم
شير يک پيمانه
تخم مرغ 4 عدد
پنير پيتزا رنده شده 125 گرم
قارچ خرد شده 250 گرم
کره جهت چرب کردن ظرف ( ظرف بايد نسوز باشد ) 30 گرم
نمک و فلفل به ميزان لازم .
کره و شير و آرد ونمک و فلفل را با هم مخلوط کرده بر روي حرارت ملايم قرار دهيد تا غليظ شود. زرده هاي تخم مرغ را يکي يکي به مايع اضافه کنيد سپس مقدار زيادي ازپنيرررنده شده را به آن بيافزائيد . قارچها را جداگانه تفت دهيد . سفيده هاي تخم مرغهارا به هم زده تا پف کند و به مايع قبلي اضافه کنيد . داخل ظرف سوفله را با کره چرب کنيد و يک لايه از مخلوط را بريزيد و سپس يک لايه از قارچ وباز يک لايه از مخلوط ويک لايه از قارچ تا ظرف پر شود .بقيه پنير هارا روي آن بپاشيد و به مدت20 تا 30 دقيقه در فر با حرارت متوسط قرار دهيد تا بپزد .
سوفله غذائي است خوشمزه با ظاهري دلچسب
نوش جانتان
*****************************************************************************************
قارچ شور :
مواد لازم :
قارچ صدفي يک کيلو
سرکه نصف پيمانه
آب يک ونيم ليتر
نمک پنج قاشق غذا خوري
سبزيجات معطربه همراه سير و فلفل به ميزان دلخواه
طرز تهيه :
ابتدا نمک و سرکه را در آب حل کرده بجوش مي آوريم( براي پاستوريزه شدن ) درب قابلمه را گذاشته و صبر ميکنيم تا سرد شود .سپس قارچهارا که با آب جوشيده سرد شده تميزکرده ايم در ظرف شيشه اي چيده بر روي آن سبزيجات و سير و فلفل را که قبلا شسته ايم قرار ميدهيم (بخصوص سبزيجات را حتما خوب تميز کنيد)سپس آب و نمک سرد شده را بر روي آن اضافه ميکنيم تا روي آن را بپوشاند . درب ظرف را محکم بسته در جاي خنک به مدت حدود بيست روز نگهداري ميکنيم . سپس مصرف شود.
رعايت پاستوريزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شيشه اي و حتي درب آن موجب سالم ماندن شورها ميشود . هميشه خراب شدن شورها مثل کفک زدن ويا له شدگي آنها وغيره به خاطر رعايت نکردن بهداشت است . از ورود قارچهاي هوازي و ميکروبها به داخل شورها بايد جلوگيري نمود. موفق باشيد.
********************************************************************************
1_شنيسل قارچ صدفي : زرده و سفيده تخم مرغ را خوب مخلوط ميکنيم، قارچ را در آن غلطانيده و سپس با پودر سوخاري آغشته مي کنيم و 10 دقيقه منتظر مي ما نيم تا آب پس دهد، سپس داخل روغن ، به اندازه اي که طلايي شود سرخ مي کنيم .
2_قارچ برگر : قارچ را با (يک _دو_سه)چرخ کرده و داخل يک پارچه تميز ريخته آن را بفشاريد تا آبي که هنگام شستن به خود جذب کرده خارج شود سپس 5 عدد پياز را هم رنده کرده و آب آنرا هم بگيريد، و حال 2 عدد تخم مرغ ويک قاشق آرد نخود به قارچ و پياز اضافه کنيد. و مواد را طوري مخلوط مي کنيم تا کاملاً يکدست شود. سپس مواد را به صورت همبرگر کوچک در آورده و داخل روغن سرخ کنيد ( دقت کنيد که آب قارچ و پياز را کاملاً بگيريد تا مواد در حين سرخ کردن از هم نپاشد.)
3_کتلت قارچ : قارچ را با خردکن خرد نموده و مانند دستور قبل آب آنرا بگيريد و يک عدد پياز و 4 عدد سيب زميني را هم رنده و آبگيري نموده و همراه 4 عدد تخم مرغ و 2 قاشق آرد نخود به موادمان اضافه کرده و طوري مخلوط مي کنيم تا موادمان يکدست شود و سپس آنرا به هر شکلي که دوست داريم در روغن سرخ مي کنيم .
4_کوکوي قارچ : قارچ را با (يک _دو _سه) چرخ کرده مانند دستور قبل آب آنرا کاملاً بگيريد.4عدد تخم مرغ به آن اضافه کنيد و خوب هم بزنيد سپس مانند کوکوي سبزي همه مواد را يکباره داخل روغن بريزيد (روغن داغ نباشد)و پس از آنکه کوکو خود را گرفت آن را برش زده و برگردانيد تا روي ديگر آن هم پخته شود .سپس ميل نمائيد.
5_قارچ کبابي : قارچ را بعد از شستشو و آبگيري با دستمال،به قطعات کوچک خرد کرده (3 الي 4 سانتيمتري)و با استفاده از سيخ يا طوري مخصوص روي آتش کباب کرده و با کمي نمک ميل نمائيد.
6_قارچ سرخ شده : قارچ را خرد کرده همانند پياز در روغن سرخ کرده و ميل نمائيد (در صورت تمايل مي توانيد گوشت سينه مرغ را به ان اضافه کنيد)
7_ته چين قارچ:هنگام دم کردن برنج، قارچ را در ته قابلمه بچينيد تا با دم کشيدن برنج ته چين نيز آماده گردد.
8_املت قارچ:مقداري قارچ را با يک عدد پياز خرد شده در روغن تفت داده و هنگامي که قارچها در شرف پخته شدن بودمقداري گوجه فرنگي خرد شده و چند عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده با کمي نمک و ادويه جات ميل نمائيد.
9_سوپ قارچ: هر نوع سوپي که مايليد بپزيد و به جاي گوشت از قارچ استفاده نمائيد.
10_خوراک قارچ صدفي :دوعدد سيب زميني را خرد کرده و در روغن تفت مي دهيم سپس مقداري قارچ و فلفل دلمه اي و پياز داغ و ادويه و رب گوجه فرنگي به آن افزوده ، پس از مدت کوتاهي غذا آماده است (در صورت تمايل از سير هم استفاده نمائيد)
جهت آشنايي بيشتر با غذاهاي متنوعي که با قارچ صدفي طبخ مي شود مي توانيد به سايت http://123gharch.persianblog.ir مراجعه کنيد.
تلفن
۰۹۳۳۵۸۹۱۶۴۶