zz

 

Dry Oyster Mushroom 04

اثر تیمار های مختلف کاه روی عملکرد برخی از گونه های قارچ صدفی

بررسی خواص ضد کرمی دستگاه گوارشی قارچ صدفی

مقاله ای در مورد طعم و مزه قارچ ها

مقاله ۲۰۱۲ در مورد خاصیت ضد سرطانی و ضد توموری قارچ صدفی

 مقاله ۲۰۱۲ در مورد استفاده از مکمل های نیتروژنی رو عملکرد قارچ صدفی

افزایش میزان ویتامین D قارچ صدفی با استفاده ازنور UV

 خالص سازی لاکیز Laccase از قارچ صدفی و استفاده از آن در صنعت

میزان عملکرد برخی از موتانت های حاصل از یو وی و همچین هیبرید های قارچ صدفی

تاثیر روش اسپان زنی و دما روی کارکرد بیولوژیکی قارچ صدفی فلوریدا

مقایسه دو قارچ Pleurotus sejor-ceju و Volvariella volvacea در استفاده از اجزای کمپوست

مطالعه ای در مورد آثار مفید مصرف قارچ صدفی بر روی زنان

عاری از ویروس سازی جدایه های پلوروتوس با استفاده از سی ای ام پی و ریفا مایسین 

خصوصیات شیمیایی و بیولوژیکی بتا گلوکان از قارچ صدفی خوراکی

تحریک رشد میسلیومی قارچ صدفی با تووین 80

میزان انتی اکسیدان در قارچ صدفی

مقایسه عملکرد و ارزش غذایی استرین های مختلف قارچ صدفی

مقایسه میزان عملکرد و خصوصیات کیفی قارچ صدفی کشت شده بر روی بستر های مختلف

خصوصیات کیفی قارچ صدفی خشک شده با سیستم وکیوم مایکروویو

تاثیر روش های خشک کردن روی خصوصیاتی آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی قارچ دکمه ای سفید

فعالیت آنتی اکسیدانی قارچ صدفی علیه Hep-2 carcinoma cells

استفاده از خاک اره و بخش چوبی بلال ذرت برای کشت قارچ صدفی به عنوان بستر اصلی

بیوسنتز خارج سلولی، خصوصیات و پتانسل آنتی باکتریال نانوذرات تولید شده به کمک قارچ دکمه ای

جداسازی پلی ساکارید های محلول در آب از کلاهک قارچ صدفی

ترانسفورمیشن ژن  egfp-hphبه قارچ صدفی

فعالیت اکسیدانی فراورده های استخراجی از قارچ صدفی

خصوصیات مفید گلوکان های استخراجی از قارچ صدفی

کشت قارچ صدفی با استفاده از پیش تیمار کمپوست و پاستوریزاسیون با بخار

تنوع ژنتیکی قارچ صدفی با استفاده از AFLP

افزایش طول عمر قارچ صدفی پس از برداشت با استفاده از تیمار های محلول و گازی

تغییرات بیوشیمیایی در اسپان Agaricus bisporus طی انبار داری

مطالعاتی روی رقبای قارچی Agaricus bisporus

 کشت قارچ دکمه ای روی کمپوست کود اسب

خصوصیات آنتی اکسیدانی پلی ساکارید های بدست آمده از کشت میسلیومی Pleurotus

نگهداری از پلوروتوس به روش  Cryopreservation 

ژن mnp4 قارچ صدفی

 گونه Pleurotus giganteus و ارزش غذایی آن

مکمل لیپیدی  و پروتئینی برای افزایش عملکرد قارچ دکمه ای 


 




:: موضوعات مرتبط: مقالات آموزشی قارچ
:: برچسب‌ها: مقالات جدید و مفید در مورد قارچ
ن : دکتر ولی اله مهدیزاده
ت : سه شنبه دوازدهم اردیبهشت ۱۳۹۱
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید