zz
 

سوپ جو روسی با قارچ

Russian Barley Mushroom Soup

مواد لازم:

    • 2 1/2 cups dried wild mushrooms ( Morels, Porcini, Brazilian Caps, Ivory Portabellas, Shiitake, Oyster, Trumpets)
    • 6 cups water
    • 8 cups reduced-sodium chicken broth
    • 2/3 cup barley
    • 2 large potatoes
    • 2 large carrots
    • 2 large yellow onions
    • 1/2 teaspoon salt
    • 1/2 teaspoon black pepper
    • 1 bunch fresh parsley
    • sour cream

نحوه پخت:

  1. Thoroughly rinse the mushrooms under cold water.
  2. Soak the mushrooms in the 6 cups of water for at least one hour. Don't drain the water.
  3. Reserve the mushroom water (it will be dark in color).
  4. Uniformly chop the mushrooms and return to the water.
  5. Add the mushrooms, water, and chicken stock into a large cooking pot (7.5 qt or so).
  6. Bring to boil.
  7. Add the barley and cook until the barley is tender. This will be about 10 minutes with 'quick' barley or about 35 minutes with regular.
  8. While the barley is cooking, peel and cube the potatoes.
  9. Cut up the onions and saute them in a skillet until golden.
  10. Finely chop the cooked onions.
  11. Chop the carrots.

 

سایر قارچ ها و نحوه پخت آنها

تماس با قارچ ایران زمین



:: برچسب‌ها: غذای خارچی جدید با قارچ سوپ جو روسی با قارچ
ن : دکتر ولی اله مهدیزاده
ت : سه شنبه هشتم فروردین ۱۳۹۱
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید