باسلام من یک انباری دارم می خوام قارچ صدفی پرورشبدم نمی دونم چکار کنم راه زیادی را دنبال کردم اما بذر خوب ندارم یا اگر پیدا بشه خوب نیست لطفا منو راهنمایی کنید
کجا میخواید تولید کنید؟ بذر بالای ۲۰ کیلو از یه جای مطمئن سفارش بدید. در دمای یخچال نگه دارید در صورتی که آلودگی نداشته باشند تا یکی دو ماه می تونید مصرف کنید. حتی بعد ۶ ماه هم ۵۰ درصد زنده میمونه.
سلام. من .... هستم.
برای دو نمونه از چوب های قطاربندی های عالی قاپو کشت قارچ انجام دادم میخواستم در صورت امکان در تشخیص نوع گونه این قارچ ها من راهنمایی کنید. عکس های این قارچ ها را برای شما ارسال میکنم.تصاویر 1.2.3 و 4 هر کدام مربوط به بخشی از این قارچ ها هستند منظورم قسمت های قهوه ای و سفید قارچ ها .خیلی ممنون
سلام
سرعت اینترنتم کمه و نمی تونم همه عکس های رو ببینم. اینطور که از روی عکس پنجم پیداست. اگه همه یک قارچ باشه. این قارچ رایزوپوس استولونیفر هستش.
rhizopus stolonifer
https://www.google.com/search?q=rhizopus+stolonifer&hl=en&safe=off&client=firefox-a&hs=lVE&tbo=u&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=qgGtULSzEIa_0AHylIGQAQ&ved=0CEcQsAQ&biw=1280&bih=657
لازمه که بگم ساپروفیته خیلی معمولیه تو همه جا. به هر چی نم برسه رشد می کنه روش. یعنی تفاله چای هم بزارید تو اتاق سه روز بعد میاد روش
معمولا در صورتی که کشت دانشجوها درست نباشه به عنوان ساپروفیت میزنه به محیط هاشون. دقت کنید که شما هم این کار رو نکرده باشید. یعنی به جای قارچ اصلی، آلودگی ثانویه رو جدا نکرده باشید.
از نظر بیماری شناسی گیاهی اگه میزبان زنده نباشه همین قارچه. ولی اگه زنده باشه این قارچ قارچ اصلی که دنبالشیین نیس. حتما از متخصص و محیط کشت انتخابی استفاده کنید
:: موضوعات مرتبط:
پرسش و پاسخ
:: برچسبها:
شناسایی قارچ