zz
 

روش ۱: آموزش از فیلم

آب رو بزارید جوش بیاد
فرضا یه لیتر
یه قاشق نمک و آب لیمو اضافه کنید
قارچ ها رو بریزید توش
سه دقیقه بزارید بحوشه
بعد بریزید تو آبکش خنک شه
بعد بزارید داخل ظرفی که میخواید بزارید تو فریزر

 

از سایت دیگر

مواد لازم :

 قارچ ۱ کیلو
 نمک  ۵ قاشق غذاخوری
 سرکه  نصف پیمانه
 آب  ۵/۱ لیتر
 سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز  به میزان لازم

طرز تهیه :

سبزی معطر شامل نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون است. ابتدا قارچ ها، سبزیجات، سیر و فلفل سبز را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا برود.

نمک و سرکه را در آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد( برای پاستوریزه شدن ). درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سرد شود. سپس قارچ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و بر روی آن سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز را قرار دهید. سپس آب و نمک و سرکه ی سرد شده را روی سبزیجات بریزید تا روی آنها را بپوشاند. درب ظرف را محکم بسته و در یک جای خنک به مدت ۲۰ روز نگهداری قرار دهد. بعد ازاین مدت می توانید از شور استفاده کنید.

نکته:

رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و درب آن، از ورود میکروب ها به داخل شور باید جلوگیری کرده و موجب سالم ماندن شورها می شود. همیشه خراب شدن شورها مثل کپک زدن یا له شدگی، به خاطر رعایت نکردن بهداشت است.

*خواص خوراکی ها:

- قارچ

- گشنیز

- سیر



:: موضوعات مرتبط: پرسش و پاسخ
:: برچسب‌ها: نگهداری قارچ در منزل
ن : دکتر ولی اله مهدیزاده
ت : دوشنبه بیست و سوم آذر ۱۳۸۸
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید