zz

مقاله 2013: گونه های وحشی قارچ های خوراکی چوبزی به عنوان منبعی از عوامل آنتی اکسیدان و  دارای پتانسیل های ضد باکتریایی قارچ دکمه ای قارچ های خوراکی کمپوست قارچ ایران زمین جوانه صدف آریا بذر قارچ کمپوست

Wild-growing lignicolous mushroom species as sources of novel agents with antioxidative and antibacterial potentials


Read More: http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/09637486.2013.860584



:: موضوعات مرتبط: مقالات آموزشی قارچ
:: برچسب‌ها: مقاله 2013, گونه های وحشی قارچ های خوراکی چوبزی به عنوان منبعی
ن : دکتر ولی اله مهدیزاده
ت : سه شنبه نوزدهم آذر ۱۳۹۲
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید